23 september 2015

Oplossingen

De dienstverlening van Anchormen is te verdelen in drie verschillende proposities. Consumer 360˚ is gericht op B2C-bedrijven en 24/7 Business gaat in op de vraagstukken die spelen bij B2B-bedrijven. Binnen de derde propositie, Search, Match and Find, draait alles om het doorzoeken, vinden en matchen van data.

Consumer 360˚

Met deze oplossing creëren B2C-bedrijven moeiteloos een 360˚ klantbeeld. Alles draait om het ontsluiten van databronnen. We brengen data uit die bronnen samen zodat hier informatie uitgehaald kan worden die op het juiste moment en in het juiste formaat beschikbaar gesteld wordt via het juiste kanaal. Organisaties kunnen zo op het juiste moment de juiste beslissingen nemen. Op een relevante manier verbinden en communiceren op basis van vertrouwen en persoonlijke interesse. Daar draait het volgens ons om.

Lees meer


24/7 Business

B2B-bedrijven continuïteit en zekerheid bieden aan de hand van actueel procesmatig inzicht. Daar staat onze oplossing 24/7 Business voor. Met gebruik van relevante data krijgen bedrijven antwoorden op allerlei vraagstukken waardoor direct geschakeld kan worden. Een absolute must in het internet of things tijdperk waarin steeds meer machines met elkaar ‘praten’.

Lees meer


Search, Match and Find

Voor bedrijven die te maken hebben met grote hoeveelheden data is de mogelijkheid tot het doorzoeken van die data zeer belangrijk. Denk hierbij aan bedrijven die te maken hebben met ingewikkelde inkoopprocessen zoals groothandelaren met heel veel leveranciers. Maar is een goede zoekfunctie hierbij het antwoord? Anchormen vindt het vinden en matchen van al die data minstens zo belangrijk en creëerde daarom de oplossing Search, Match and Find.

Lees meer